Foto op grafsteen van porselein of gegraveerd | Grafsteen foto bestellen

Een grafsteen foto kan van porselein gemaakt worden of gegraveerd worden in een plaatje van graniet voor op een grafsteen of andere gedenktekens ter grafdecoratie.

 

Een grafsteen foto bevestigen op de grafsteen

Een porseleinen foto of een gegraveerde foto in een granieten plaatje kan eenvoudig verlijmd worden op de grafsteen. U kunt speciale verlijmende kit direct meebestellen.

 

grafsteen foto, foto op grafsteen  grafsteen foto, foto op grafsteen

Grafsteen foto van porselein

 

Na bestelling contact over uw gewenste foto op grafsteen

Na uw bestellingen nemen wij contact met u op over de door u gewenste foto. Het handigste is om deze digitaal aan te leveren. Heeft u deze niet digitaal? Geen probleem, dan vragen wij u deze per post aan ons te sturen zodat wij een goede scan hiervan kunnen maken. Hierna sturen wij uw foto weer terug. Ons bezoeken kan natuurlijk ook. U kunt een van onze vestigingen in Kampen, Apeldoorn, Barnveld of in Belgïe bezoeken, in Lovendegem of Zomergem.

 

Levertijd grafsteen foto

De levertijd van een grafsteen foto van porselein is 2 tot 4 weken en van een gegraveerde grafsteen foto is de levertijd 14 werkdagen.

 

Verzending grafsteen foto

De grafsteen foto wordt zorgvuldig verpakt en met Track & Trace code aan u verzonden. Heeft u vragen over een foto op grafsteen online bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel