Grafsteen letters kopen van brons, aluminium en RVS

Grafsteen letters online bestellen speciaal voor gedenktekens, zoals grafstenen van brons, aluminium of RVS. Grafsteen letters van deze materialen dienen niet alleen als grafdecoratie maar zijn in tegenstelling tot geverfde letters ook altijd leeesbaar.

grafsteen letters, grafsteen letters kopen

 

Hoe grafsteen letters bevestigd kunnen worden

Aan de achterkant van de grafsteen letters zitten gaatjes. Samen met de meegeleverde schroefpennen kunt u gaatjes boren in de grafsteen waarna u de grafsteen letters met twee componentenlijm vast kunt zetten.

 

Voorbeeld van kosten van bronzen letters

De losse grafsteen letters tot en met 40 mm  kosten € 14,50 per stuk. De grafsteen letters uit één stuk kosten € 22,50 per stuk tot en met 40 mm. Stel dat u een naam, geboorte- en overlijdensdatum van bronzen letters wilt zoals onderstaand voorbeeld voor op een grafsteen.

kosten grafsteen letters, grafsteen letters

Het is gebruikelijk dat de hoofletters circa 35 mm of 40 mm hoog zijn, en de kleine letters rond de 30 mm. De data is meestal 20 mm of 25 mm hoog. Deze tekst bestaat uit 38 letters/tekens en zijn allemaal onder de 45 mm. De kosten zijn dan 30 x € 14,50 = € 435,00. Wilt u dit in letters uit één stuk, dan zijn de kosten 30 x € 22,50 = € 675,00

 

Hoe grafsteen letters bestellen

Wat wij graag van u willen weten is:

  • Gewenste tekst
  • Welk lettertype
  • In welke afmeting

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de door u gewenste tekst in het betreffende lettertype en wat de exacte afmetingen zijn en hoeveel ruimte deze tekst inneemt. Op deze wijze kunt u bepalen of de tekst past op de beschikbare oppervlakte.

grafsteen letters, grafsteen letters kopen

 

Beschikbare lettertypes

Bekijk hieronder de beschikbare lettertypes. De eerste 9 zijn losse grafsteen letters leverbaar in brons of aluminium en de laatste 9 zijn grafsteen letters uit één stuk leverbaar in RVS of brons.

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel