Inspiratiewinkel Eijgelaar Zomergem België 

Eijgelaar Natuursteen plaats dagelijks op diverse begraafplaatsen in België zonder extra kosten. Wij zijn bekend met de regels en voorwaarden die op alle begraafplaatsen gelden.

Op een korte afstand van de grens vindt u de grootste inspiratietuin met grafmonumenten van Noord-Brabant. Ook vindt u hier een grote winkel met urnen, grafaccessoires en andere grafsteen gerelateerde producten. Een bezoek is zeker de moeite waard als u woont in België.

2 winkels vlak aan de grens

Er is altijd wel een inspiratiewinkel bij u in de buurt. Kies uw winkel voor de openingstijden en om te zien wat u kunt verwachten. Misschien heeft u liever advies bij u thuis, onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.


Tilburg - Grootste inspiratietuin van Noord-Brabant

In Tilburg beschikken we over de grootste inspiratietuin van Noord-Brabant. U kunt ideeën opdoen voor een gedenkteken met natuursteen, versteend hout, ruwe keien, en u vindt hier een gevarieerd assortiment aan glas, cortenstaal, roestvrijstaal, accessoires en belettering. Een bezoek is ook de moeite waard als u woont in België.

Inspiratiewinkel Tilburg

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Geert van der Wielen heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 


Rotterdam - Grootste assortiment van Zuid-Holland

In Rotterdam beschikken wij over het grootste assortiment van Zuid-Holland. U kunt ideeen opdoen voor gedenkteken van natuursteen, versteend hout, ruwe keien, en u vindt hier een gevarieerd assortiment aan glas, cortenstaal, RVS, accessoires en belettering. Een bezoek is ook de moeite waard als u woont in België.

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseurs Anneke Ruitenberg en Bert van der Pijl heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 


Hieronder ziet u enkele foto's van Eijgelaar Natuursteen net over de grens in Nederland. Hier kunt u altijd vrijblijvend inspiratie opdoen of terecht voor advies.

    

    

Eijgelaar Helmond

Eijgelaar Helmond

Eijgelaar Helmond

Eijgelaar Helmond

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren.

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Informatie en openingstijden

 

 

Terug naar toonzalen

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel