Gedenksteen online bestellen voor een urnengraf of algemeen graf

Bekijk hieronder ons aanbod van kleine gedenkstenen geschikt voor een urnengraf of algemeen graf. Wij bieden diverse gedenksteen vormen aan, zoals een gedenksteen hart en van diverse materialen, zoal een glazen gedenksteen. U kunt in vier gemakkelijke stappen een kleine gedenksteen online bestellen. De gewenste tekst voor op de gedenksteen kunt u invoeren in het opmerkingen veld tijdens het bestel proces. U kunt betalen met iDeal, credit card, Bancontant of op factuur. 

gedenksteen online bestellen, gedenksteen kopen

Instructies hoe de kleine gedenksteen geplaatst moet worden

Na de bestelling van uw gedenksteen sturen wij u alle informatie toe hoe u dit gedenkteken kunt plaatsen op het graf. Tevens ontvangt u informatie over de vergunningsaanvraag die benodigd is voor het plaatsen van de kleine gedenksteen, zodat u eenvoudig een eventuele benodigde vergunning kunt regelen bij de gemeente.

 

Ook kleine gedenksteentjes als toevoeging op een gedenkteken

Naast gedenkstenen die als zelfstandig gedenkteken dienen op een urnengraf of algemeen graf, kunt u ook een klein gedenksteentje bestellen als toevoeging op de deksteen van een grafsteen of grafmonument. De gedenksteentjes zijn eenvoudig te verlijmen op de deksteen.

 

U kunt een gedenksteen gemakkelijk online bestellen en deze is eenvoudig te plaatsen op een urngraf of algemeen graf. U bespaart op deze wijze honderden euro's.

 

Levering gedenksteen klein binnen 14 dagen

Uw gedenksteen wordt binnen 14 dagen aan u verstuurd!

 

Goedkope gedenkstenen incl. gratis tekst

Wij bieden zeer goedkope gedenkstenen aan. De prijs is inclusief tekst. Tevens wordt uw gedenksteen zorgvuldig verpakt en met Track & Trace code aan u verzonden.

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel