Eijgelaar Natuursteen Rotterdam - Gedenktekens

In Rotterdam beschikken wij over het grootste assortiment van Zuid-Holland. U kunt ideeen opdoen voor gedenkteken van natuursteen, versteend hout, ruwe keien, en u vindt hier een gevarieerd assortiment aan glas, cortenstaal, RVS, accessoires en belettering. Een bezoek is ook de moeite waard als u woont in België. 

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseurs Anneke Ruitenberg en Bert van der Pijl heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Ook in het weekend geopend.

Vrijblijvende afspraak maken

 

Meedenken in mogelijkheden, niet in beperkingen

Onze adviseurs adviseren u vijblijvend over alle mogelijkheden en zijn creatief om een persoonlijk gedenkteken te ontwerpen, geheel naar úw wensen. Hierbij is tijd geen factor. Wij nemen net zoveel tijd voor u als dat nodig is totdat u tevreden bent. Naast natuursteen zijn er ook andere (combinaties van) duurzame materialen te combineren, zoals RVS, brons, versteend hout, transparant en gekleurd glas. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Om u een goed beeld te geven van het gedenkteken zoals besproken, ontvangt u naast de offerte als service kosteloos en vrijblijvend een ontwerptekening inclusief de gewenste tekst.

 

Foto's inspiratiewinkel Eijgelaar Natuursteen Rotterdam - Gedenktekens

Hieronder ziet u enkele foto's van Eijgelaar Natuursteen Rotterdam.

Eijgelaar timmerman rotterdam   Eijgelaar Timmerman Rotterdam

Eijgelaar Timmerman Rotterdam   Eijgelaar Timmerman Rotterdam

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

Terug naar toonzalen

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel