Een grafmonument online bestellen in 4 gemakkelijke stappen

U kunt een grafmonument gemakkelijk online bestellen zonder onduidelijke meerprijzen. Onze prijs is incl. BTW, tekst en plaatsing van het grafmonument op een gewapende betonfundering. Wij passen het gedenkteken aan naar de toegestane afmetingen van de begraafplaats zodat deze passend is en niet uit de toon valt bij de andere grafmonumenten op de begraafplaats. Op dit moment bieden wij een model aan die zeer scherp geprijsd is.

grafmonumenten, grafmonument

 

Grafsteen aanbieding verkrijgbaar in de volgende (combinatie van) materialen

In vier gehele effen granietkleuren (Zwart graniet, Impala graniet, Himalay graniet of Orion graniet) of een combinatie van granietkleuren. Zie ook de onderstaande foto's.

 

Eijgelaar Natuursteen bestaat al sinds 1862. Dat is niet voor niets. Wij gaan besteden de juiste zorg en aandacht aan het maken van een grafmonument.

 

Hoe een grafmonument online bestellen

Kies de kleur of kleurencombinatie die u aanspreekt en klik op deze foto. Vervolgens selecteert u de opties die van toepassing zijn, zoals of wij rekening moeten houden met een vervolginscriptie (2e tekst).

De gewenste tekst voor op de grafsteen kunt u invoeren in het opmerkingen veld bij de 2e stap van het bestelproces.

 

grafmonument ontwerpenEerst een ontwerp voordat het grafmonument daadwerkelijk wordt gemaakt

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, maken wij een ontwerp van het monument met de gewenste tekst, zodat u precies weet het grafmonument eruit komt te zien. Dit ontwerp kunt u nog wijzigen mocht u dit wensen. Pas als u akkoord geeft, is de opdracht definitief.

 

Prijs inclusief tekst

De genoemde prijs is inclusief tekst. Voor een aantal provincies vragen wij een meerprijs van € 250,00 voor het plaatsen van het grafmonument. Wij vragen de vergunning voor u aan, u hoeft niets te regelen, maar het zijn dat de gemeente hier kosten voor in rekening brengt. Deze kosten worden vanuit de gemeente meestal rechtstreeks naar u toegestuurd.

 

Levertijd grafmonument

De levertijd van een grafmonument is 4 maanden. Na 10 weken informeren wij u over de status wanneer het grafmonument geplaatst gaat worden. Eijgelaar Natuursteen bestaat al sinds 1862 en dat is niet voor niets. Uw opdracht behandelen wij met de juiste zorg.

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel