Gafmonument aanbieding "Modern" | Orion met zwarte omranding

Vorige Model 8 van 12 Volgende
€ 1.845,00 (inclusief 21% btw)

Aanbieding grafmonument bestaande uit een combinatie van Orion graniet en zwart graniet. De afmeting van dit grafmonument wordt aangepast naar de toegestane afmeting van de begraafplaats zodat het voldoet aan de eisen van de begraafplaats.

De tekst (keuze uit 3 stijlen) wordt in de grafsteen gegraveerd en ingeschilderd met verf. U heeft de keuze uit volgende verfsoorten: wit, zilver of goudkleurig.

De gewenste tekst kunt u invoeren in het opmerkingen veld tijdens het bestelproces bij de 2e stap. Na uw bestelling ontvangt u van ons een ontwerp ter goedkeuring.

Tevens kunt u direct selecteren of wij rekening moeten houden met een 2e tekst die later bijgegraveerd moet worden.

 

Informatie over dit grafmonument

Afmetingen (lxbxd)Maatwerk
MateriaalOrion graniet met Zwart granieten omranding
Levertijd16 weken

 

Prijs inclusief tekst

De genoemde prijs is inclusief tekst. Voor een aantal provincies vragen wij een meerprijs van € 250,00 voor het plaatsen van het grafmonument (zie keuzeoptie).
Daarnaast is het mogelijk dat er vergunningskosten (leges kosten) door een gemeente berekend worden voor het aanvragen van de vergunning bij de gemeente of kerk. Deze kosten verschillen per gemeente zijn daarom niet bij de prijs inbegrepen.
Wij vragen de vergunning voor u aan, u hoeft niets te regelen, maar het kan dus zijn dat de gemeente hier kosten voor in rekening brengt. Deze kosten worden vanuit de gemeente meestal rechtstreeks naar u toegestuurd.

Online bestellen ?

Nog geen artikelen toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u informatie?

  mail eijgelaar  info@eijgelaar.nl

 bel eijgelaar  038 - 331 21 75

Veilig bestellen bij Eijgelaar

AANBIEDING

© 2014 - 2020 Eijgelaar Gedenktekens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel